Lajme

Diskutohet lansimi i sistemit noterial në Republikën e Kosovës

Prishtinë, 21 maj 2012 – Ministria e Drejtësisë sot organizoi tryezë të rrumbullakët lidhur me lansimin e sistemit noterial në Republikën e Kosovës.më shumë

previous

Lajmet 1-1 Nga 1

next

Lista e kandidateve të cilët e kanë kaluar provimin e Jurisprudencës në afatin e shtatorit

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 04/L-141 neni 12 paragrafi 8 dhe 9 për Provimin e...më shumë

Listën e kandidatëve të cilët e kanë kaluar me shkrim provimin e Jurisprudencës

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 04/L-141 neni 12 paragrafi 8 dhe 9 për Provimin e...më shumë

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27

Ministria e Drejtësisë në: