Lajme

Ministri Kuçi takoi drejtuesit e burgjeve

Prishtinë, 26 Dhjetor 2014 – Ministri i Drejtësisë,  Prof. Dr  Hajredin Kuçi, ka takuar sot drejtuesit e Shërbimit Korrektues të Kosovës (SHKK), me të cilët ka diskutuar për të arriturat  e këtij  shërbimi  dhe  vështirësitë me të cilat është ballafaquar ky institucion në vitin që po lëmë pas.më shumë

Ministri Kuçi takoi ambasadoren e Francës, Maryse Daviet

Prishtinë, 26 Dhjetor 2014 – Në vazhdën e takimeve bashkëpunuese me ambasadorë të vendeve të BE-së, të akredituar në Kosovë, Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Ambasadoren e Francës, Maryse Daviet, e cila fillimisht  ka uruar Ministrin Kuçi për mandatin e ri në detyrën e Ministrit të Drejtësisë.më shumë

Sqarim lidhur me ndarjen e çmimit ‘Sali Çekaj’

Prishtinë, 24 Dhjetor 2014 – Ministria e Drejtësisë, duke pasur parasysh disa komente lidhur me ndarjen e Çmimit “Sali Çekaj”, dëshiron të sqarojë procesin e seleksionimit të kandidatëve për çmimin për drejtësi. më shumë

Ministri Kuçi dhe Shefi i EULEX-it, Meucci, diskutuan për bashkëpunim dhe bashkërendim të aktiviteteve

Prishtinë, 23 Dhjetor 2014 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, priti sot në takim shefin e EULEX-it, Gabriele Meucci, me ç’rast ky i fundit e përgëzoi Ministrin Kuçi për mandatin e ri në detyrën e Ministrit të Drejtësisë.më shumë

Ndahet çmimi për drejtësi “Heroi Sali Çekaj”

Prishtinë, 22 Dhjetor 2014 - Në një ceremoni të organizuar për nder të festave të fundvitit, nën patronatin e  Ministrit të Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, në të cilën kanë marrë pjesë ministra, ambasadorë, përfaqësues të EULEX-it, Zyrës së BE-së, gjykatave, prokurorive dhe përfaqësues të institucioneve tjera, është ndarë çmimin për drejtësi “ Heroi Sali Çekaj”.më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 11

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Ministria e Drejtësisë në: