Lajme

Provimi i Jurisprudencës tejet i rëndësishëm për sistemin e drejtësisë në Kosovë

Prishtinë, 25 korrik 2014 – Në një ceremoni të organizuar nga Ministria e Drejtësisë, sot u certifikuan 32 kandidatë të cilët e kanë dhënë provimin e jurisprudencës në afatin e qershorit të këtij vitimë shumë

Williamson në Kosovë me rastin e përfundimit të mandatit të tij

Prishtinë, 21 korrik 2014 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, së bashku me Ministrin e Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi dhe Ministrin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Agim Çeku, priti në takim Kryeprokurorin e Task Forcës Speciale Hetuese, Clint Williamson dhe shefin e EULEX-it në Kosovë, Bern Borchardt. më shumë

Konfirmohet mbështetja e Austrisë për Kosovën

Prishtinë, 8 korrik 2014 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur në takim Drejtorin Politik të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Austrisë, Jan Kickert.më shumë

previous

Lajmet 1-3 Nga 3

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Ministria e Drejtësisë në: