Lajme

Kuçi dhe Jashari vlerësojnë bashkëpunimin Kosovë-Maqedoni

Prishtinë, 5 shtator 2014 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur në takim Ministrin e Drejtësisë të Republikës së Maqedonisë, Dr. Adnan Jashari, me të cilin kanë biseduar për aktualitetet politike të cilat po zhvillohen në Republikën e Kosovës dhe atë të Maqedonisë, në veçanti për sistemin e drejtësisë.më shumë

previous

Lajmet 1-1 Nga 1

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ministria e Drejtësisë në: