Lajme

Kuçi: Provimi i Jurisprudencës, lidhja e përhershme me drejtësinë

Prishtinë, 12 Nëntor 2014 – Puna dhe angazhimi në sistemin e drejtësisë, në veçanti në vendet e tranzicionit, nuk duhet të kuptohet vetëm si profesion, por edhe mision, tha Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, gjatë ceremonisë së certifikimit të 47 kandidatëve, të cilët kanë dhënë provimin e Jurisprudencës.më shumë

previous

Lajmet 1-1 Nga 1

next

Lista e kandidateve të cilët e kanë kaluar provimin e Jurisprudencës në afatin e shtatorit

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 04/L-141 neni 12 paragrafi 8 dhe 9 për Provimin e...më shumë

Listën e kandidatëve të cilët e kanë kaluar me shkrim provimin e Jurisprudencës

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 04/L-141 neni 12 paragrafi 8 dhe 9 për Provimin e...më shumë

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Ministria e Drejtësisë në: