Lajme

Shënohet dy vjetori i themelimit të Odes së Noterëve të Kosovës

Prishtinë, 14 prill 2014 – Nën organizim të Odes së Notereve të Republikës së Kosovës dhe Ministrisë së Drejtësisë, sot u shënua dy vjetori i themelimit të Odes së Noterëve, me ç’rast ka marrë pjesë edhe Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi.më shumë

Kuçi dhe Janiver diskutojnë për tranzicionin e misionit të EULEX-it

Prishtinë, 10 prill 2014 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim shefin e stafit të Planifikimit Civil dhe Mundësive Operacionale (PCMO) të Bashkimit Europian, Gilles Janiver, me të cilin diskutoi për zhvillimet e fundit në Kosovë, me theks të veçantë në përfundimin e mandatit të tanishëm të EULEX-it, tranzicionin dhe transferimin e kompetencave tek institucionet vendore.më shumë

Fjalimi i Zëvendëskryeministrit Kuçi, me rastin e shënimit të 6-të vjetorit të Kushtetutës së Republikës së Kosovës

Prishtinë, 9 prill 2014 – Me rastin e shënimit të 6-të vjetorit të miratimit të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, si organizatorë i ceremonisë solemne dhe ish Kryetarë i Komisionit për hartimin e Kushtetutës, Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, para të pranishmëve tha:më shumë

Shënohet 6-të vjetori i Kushtetutës së Republikës së Kosovës

Prishtinë, 9 prill 2014 – Me rastin e shënimit të 6-të vjetorit të miratimit të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, Zëvendëskryeministër dhe Ministër i Drejtësisë, në ambientet e Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare të Republikës së Kosovës në Prishtinë, ka organizuar ceremoni solemne.më shumë

Vazhdon mbështetja e shtetit gjerman për sundimin e ligjit në Kosovë

Prishtinë, 8 prill 2014 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur në takim të dërguarin special për Ballkanin Perëndimor Ernest Reichel dhe Ambasadorin e Gjermanisë në Kosovës, Peter Blomeyer, me të cilin ka biseduar për bashkëpunimin e institucioneve të Kosovës me shtetin gjerman.më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 7

next

NJOFTIM

Ministria e Drejtësisë në bazë të Nenit 41, paragrafi 2 të Rregullores...më shumë

KONKURS PËR EMËRIMIN E PËRMBARUESVE PRIVAT PËR TERRITORIN E GJYKATAVE THEMELORE TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

KONKURS PËR EMËRIMIN E PËRMBARUESVE PRIVAT PËR TERRITORIN E GJYKATAVE THEMELORE...më shumë

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Ministria e Drejtësisë në: