Shënohet dy vjetori i themelimit të Odes së Noterëve të Kosovës

Prishtinë, 14 prill 2014 – Nën organizim të Odes së Notereve të Republikës së Kosovës dhe Ministrisë së Drejtësisë, sot u shënua dy vjetori i themelimit të...

më shumë

Shënohet dy vjetori i themelimit të Odes së Noterëve të Kosovës

Prishtinë, 14 prill 2014 – Nën organizim të Odes së Notereve të Republikës së Kosovës dhe Ministrisë së Drejtësisë, sot u shënua dy vjetori i themelimit të Odes së Noterëve, me ç’rast ka marrë pjesë edhe Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin...

Kuçi dhe Janiver diskutojnë për tranzicionin e misionit të EULEX-it

Prishtinë, 10 prill 2014 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim shefin e stafit të Planifikimit Civil dhe Mundësive Operacionale (PCMO) të Bashkimit Europian, Gilles Janiver, me të cilin diskutoi për zhvillimet e fundit në Kosovë, me theks të veçantë në përfundimin e mandatit...

Fjalimi i Zëvendëskryeministrit Kuçi, me rastin e shënimit të 6-të vjetorit të Kushtetutës së Republikës së Kosovës

Prishtinë, 9 prill 2014 – Me rastin e shënimit të 6-të vjetorit të miratimit të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, si organizatorë i ceremonisë solemne dhe ish Kryetarë i Komisionit për hartimin e Kushtetutës, Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, para të pranishmëve tha:

NJOFTIM

Ministria e Drejtësisë në bazë të Nenit 41, paragrafi 2 të Rregullores...më shumë

KONKURS PËR EMËRIMIN E PËRMBARUESVE PRIVAT PËR TERRITORIN E GJYKATAVE THEMELORE TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

KONKURS PËR EMËRIMIN E PËRMBARUESVE PRIVAT PËR TERRITORIN E GJYKATAVE THEMELORE...më shumë

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Ministria e Drejtësisë në: