Kuçi: Provimi i Jurisprudencës, lidhja e përhershme me drejtësinë

Prishtinë, 12 Nëntor 2014 – Puna dhe angazhimi në sistemin e drejtësisë, në veçanti në vendet e tranzicionit, nuk duhet të kuptohet vetëm si profesion, por edhe mision, tha...

më shumë

Kuçi: Provimi i Jurisprudencës, lidhja e përhershme me drejtësinë

Prishtinë, 12 Nëntor 2014 – Puna dhe angazhimi në sistemin e drejtësisë, në veçanti në vendet e tranzicionit, nuk duhet të kuptohet vetëm si profesion, por edhe mision, tha Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, gjatë ceremonisë së certifikimit të 47...

Ministri Kuçi takoi Shefin e ri të EULEX-it, Gabriele Meucci

Prishtinë, 20 Tetor 2014 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot priti në takim Shefin e ri të EULEX-it, Gabriele Meucci, me ç’rast e përgëzoi për detyrën e re, si Shef i Misionit të EULEX-it, duke i uruar mirëseardhje në Kosovë.

Dhanë betimin 13 përmbaruesit privat në Republikën e Kosovës

Prishtinë, 10 Tetor 2014 – Në një ceremoni të organizuar nga Ministria e Drejtësisë, sot dhanë betimin 13 përmbaruesit privatë në Republikën e Kosovës.

Lista e kandidateve të cilët e kanë kaluar provimin e Jurisprudencës në afatin e shtatorit

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 04/L-141 neni 12 paragrafi 8 dhe 9 për Provimin e...më shumë

Listën e kandidatëve të cilët e kanë kaluar me shkrim provimin e Jurisprudencës

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 04/L-141 neni 12 paragrafi 8 dhe 9 për Provimin e...më shumë

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Ministria e Drejtësisë në: